Theatervoorstelling Levensverhalen met Peter van Uhm

Help mee
en doneer
Ga terug

Theatervoorstelling Levensverhalen met Peter van Uhm

28 Nov

Op 28 november neemt Peter van Uhm, voormalig Commandant der Strijdkrachten, u tijdens een theateravond mee op een bijzondere reis langs zijn eigen leven en dat van anderen. Hij vertelt over 40 jaar succesvol leiderschap en stimuleert u om na te denken over uw eigen levensverhaal. Inspiratiebron voor deze unieke voorstelling zijn onder meer de bijzondere verhalen van mensen die weer een nieuw perspectief kregen met de inzet van een hulphond. De voorstelling wordt muzikaal omlijst door de Koninklijke Militaire Kapel “Johan Willem Friso” en zangeres Erica Yong. Wilt u bij deze unieke avond aanwezig zijn? Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 34,50 euro per persoon via www.hulphond.nl/flint.

Mogelijkheden deelname:
– Prijs per stoel € 34,50
– Prijs per stoel incl. VIP arrangement (hapjes en drankjes) € 49,50,-
– Prijs voorstelling en voorafgaand programma met benefietdiner € 2.500,- (tafel voor 10 personen) met gastvrouw Anita Witzier (meer informatie of reserveren kan via Maartje Jansen: m.jansen@hulphond.nl of 0486-411878).

Peter van Uhm
Peter van Uhm wordt wereldwijd geroemd om zijn leiderschapskwaliteiten en is een veelgevraagd spreker. Hij groeide op als bakkerszoon en doorliep een carrière van bijna veertig jaar bij de krijgsmacht. Van 2008 tot 2012 was Peter van Uhm Commandant der Strijdkrachten. Hij maakte in 2013 grote indruk met zijn speech tijdens de Nationale Dodenherdenking op de Dam en bij TEDx Amsterdam. Peter van Uhm is auteur van het boek ‘Ik koos het wapen’ waarin hij openhartig en op inspirerende wijze zijn levensverhaal vertelt. Sinds 2013 is Peter van Uhm ambassadeur van Hulphond Nederland.

Koninklijke Militaire Kapel “Johan Willem Friso”
De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ (KMKJWF) is een professioneel militair harmonieorkest en onderdeel van de Koninklijke Landmacht. De KMKJWF bestaat uit 53 muzikanten en is de oudste kapel van Nederland. Het orkest speelt bij militaire ceremonies, koninklijke gebeurtenissen en Prinsjesdag. Voor deze voorstelling heeft de KMKJWF een speciaal repertoire samengesteld.

Erica Yong
Erica Yong is een zangeres met jarenlange ervaring in de muziek. Ze nam deel aan de Soundmixshow, trad op in musicals en met (inter)nationale artiesten, waaronder Anita Meyer en de Amerikaanse soulgroepen Imagination en The Three Degrees. Ze bracht zowel Nederlandstalige als Engelstalige CD’s uit.

Naast de belangeloze medewerking van Peter van Uhm, de KMKJWF en Erica Yong wordt deze unieke en eenmalige voorstelling ook gesponsord mogelijk gemaakt door theater Flint en Het Bergpaviljoen.

Lievekamp_persfoto