Athlon ook in 2018 hoofdsponsor

6 februari 2018

Autoleasemaatschappij Athlon steunt Hulphond Nederland ook in 2018 bij de opleiding en inzet van hulphonden voor mensen met een fysieke of geestelijke hulpvraag. Als hoofdsponsor levert Athlon een belangrijke bijdrage aan de doelstelling om steeds meer jongeren en volwassenen met psychische en gedragsproblemen te helpen. Hulphond Nederland zet hiervoor de combinatie van een professionele therapeut met een hulphond of paard in. Beide partijen zetten onlangs een handtekening onder een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst.

Therapieprogramma

“Athlon levert graag een bijdrage aan positieve initiatieven die mensen verder brengen. Het succesvolle therapieprogramma van Hulphond Nederland is daar een prachtig voorbeeld van. Hiermee worden mensen geholpen die anders vastlopen in het dagelijks leven. Athlon kiest er daarom voor om ook in 2018 de activiteiten van de stichting te steunen”, aldus Marchel Koops, algemeen directeur van Athlon.

Mobility Leash

Hulphond Nederland en Athlon lanceerden in 2017 Mobility Leash, een unieke leaseconstructie waarmee bedrijven via een financiële leaseconstructie een hulphond kunnen doneren. Zo kunnen meer mensen met een fysieke of therapeutische zorgvraag gebruik maken van een hulphond en is het voor bedrijven laagdrempeliger om een maatschappelijke bijdrage te leveren. “Wij zien dat de inzet van een hulphond of deelname aan ons therapietraject voor steeds meer mensen met een hulpvraag een nieuw perspectief biedt. Mede door Mobility Leash en het hoofdsponsorschap van Athlon kan Hulphond Nederland aan deze groeiende vraag tegemoet komen. Wij zijn Athlon daar enorm dankbaar voor.”, aldus Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie van Hulphond Nederland.

Fotobijschrift: Marchel Koops (l) en Rudolph Strickwold (r) zetten hun handtekening onder de samenwerking voor 2018.