Benefietvoorstelling Levensverhalen met Peter van Uhm in theater Flint

Help mee
en doneer
Ga terug

Op dinsdag 28 november komt Peter van Uhm naar theater Flint met een unieke theatervoorstelling. Inspiratiebron voor deze benefietvoorstelling zijn onder meer de bijzondere verhalen van mensen die weer een nieuw perspectief kregen met de inzet van een hulphond. De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt met de steun van theater Flint en restaurant Het Bergpaviljoen.

Peter van Uhm, voormalig Commandant der Strijdkrachten, neemt bezoekers mee langs een bijzondere reis van zijn eigen leven en dat van anderen. Hij vertelt over 40 jaar succesvol leiderschap en stimuleert zijn toehoorders om na te denken over hun eigen levensverhaal. De voorstelling wordt muzikaal omlijst door de Koninklijke Militaire Kapel “Johan Willem Friso” (KMKJWF) en zangeres Erica Yong.

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar á € 34,50 euro per persoon. Er is ook een VIP-arrangement beschikbaar inclusief consumpties voor € 49,50. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten, zie www.hulphond.nl/flint

Flint steunt Hulphond Nederland
Theater Flint zoekt ieder jaar de samenwerking met een goed doel. Afgelopen theaterseizoen was dat het Toon Hermans Huis, waarvoor ruim € 30.000,- is opgehaald. Voor het seizoen 2017-2018 verbindt Flint zich aan Hulphond Nederland.

Peter van Uhm
Peter van Uhm wordt wereldwijd geroemd om zijn leiderschapskwaliteiten en is een veelgevraagd spreker. Hij groeide op als bakkerszoon en doorliep een carrière van bijna veertig jaar bij de krijgsmacht. Van 2008 tot 2012 was Peter van Uhm Commandant der Strijdkrachten. Hij maakte in 2013 grote indruk met zijn speech tijdens de Nationale Dodenherdenking op de Dam en bij TEDx Amsterdam. Peter van Uhm is auteur van het boek ‘Ik koos het wapen’ waarin hij openhartig en op inspirerende wijze zijn levensverhaal vertelt. Sinds 2013 is Peter van Uhm ambassadeur van Hulphond Nederland.

Koninklijke Militaire Kapel “Johan Willem Friso”
De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ (KMKJWF) is een professioneel militair harmonieorkest en onderdeel van de Koninklijke Landmacht. De KMKJWF bestaat uit 53 muzikanten en is de oudste kapel van Nederland. Het orkest speelt bij militaire ceremonies, koninklijke gebeurtenissen en Prinsjesdag. Voor deze voorstelling heeft de KMKJWF een speciaal repertoire samengesteld.

Erica Yong
Erica Yong is een zangeres met jarenlange ervaring in de muziek. Ze nam deel aan de Soundmixshow, trad op in musicals en met (inter)nationale artiesten, waaronder Anita Meyer en de Amerikaanse soulgroepen Imagination en The Three Degrees. Ze bracht zowel Nederlandstalige als Engelstalige CD’s uit.