Evenement organiseren

In actie komen voor Hulphond Nederland

Hulphond Nederland kan alle (financiële) steun vanuit vrijwilligers, donateurs en sponsoren goed gebruiken. Wilt u een evenement organiseren om de werkzaamheden van Hulphond Nederland onder de aandacht te brengen of om geld in te zamelen voor ons? Dan ondersteunen wij u natuurlijk graag. Bijvoorbeeld door aandacht voor uw evenement te vragen via onze website en social media of u te voorzien van achtergrondinformatie en eventuele promotiematerialen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patricia Reijkers.

Helphulphond.nl

Hulphond Nederland biedt scholen, bedrijven, service clubs, (sport)verenigingen en particulieren met het online actieplatform Helphulphond.nl een middel om eenvoudig en snel aandacht te vragen voor hun actie of evenement. Op dit platform kunt u een eigen actiepagina aanmaken en deze direct promoten via social media. Iedereen die de actie wil steunen, kan online op de pagina eenvoudig een donatie doen. En u, als actievoerder, kunt precies zien hoeveel uw actie al heeft opgeleverd. Kijk voor meer informatie op www.helphulphond.nl of download de flyer.

 Flyer Helphulphond.nl

 

Voorbeelden om het actieplatform in te zetten:

  • Activiteiten vanuit school: avondvierdaagse, sponsorloop, Koningsspelen, sportdag, projectweek, heitje voor karweitje en/of een andere activiteit vanuit school.
  • Denk ook aan: Teambuilding activiteiten, sportdag voor medewerkers, een rally en/of het organiseren van een Zomer Fair.
  • Gelinkt aan sportactiviteiten, bijvoorbeeld: wandelvierdaagse, hardloopwedstrijd, (spinning)marathon, benefiet voetbaltoernooi en/of een ander sportevenement.