Jubileum

U kunt er voor kiezen om bij een jubileum, feest of afscheidsreceptie in plaats van cadeaus een bijdrage voor Hulphond Nederland te vragen. Hulphond Nederland biedt twee online platformen die u hierbij kunnen ondersteunen: Helphulphond.nl en Split-a-Gift. Daarnaast denken wij graag  met u mee en kunnen u voorzien van divers promotiemateriaal. U kunt hiervoor contact opnemen met Patricia Reijkers.

Helphulphond.nl

Via ons online actieplatform Helphulphond.nl kunt u eenvoudig en snel aandacht vragen voor uw jubileum. Op dit platform kunt u een eigen actiepagina aanmaken en deze direct promoten via social media. Iedereen die aan uw inzamelactie wil bijdragen, kan online op de pagina eenvoudig een donatie doen. En u kunt precies zien hoeveel uw actie al heeft opgeleverd. Kijk voor meer informatie op www.helphulphond.nl of download de flyer.

 Flyer Helphulphond.nl

 

Split-A-Gift

Split-A-Gift is een online platform waar u ontvangen cadeaus op een simpele maar ook veilige en transparante manier kunt delen met een goed doel naar keuze. Ook Hulphond Nederland is aangesloten bij deze nieuwe manier van doneren. Het plezier van samen geven, het goede gevoel dat doneren achterlaat, staat centraal. Kijk voor meer informatie op www.splitagift.com.