Split-a-Gift

Split-A-Gift is het eerste online platform in Europa waar gebruikers ontvangen cadeaus op een simpele maar ook veilige en transparante manier kunnen delen met een goed doel naar keuze. Ook Hulphond Nederland is aangesloten bij deze nieuwe manier van doneren. Het plezier van samen geven, het goede gevoel dat doneren achterlaat, staat centraal.

Split-A-Gift biedt de oplossing op de vaak gestelde vraag bij verjaardagen, jubilea of andere feestelijkheden “Waarmee kunnen wij je blij maken?” Met dit nieuwe platform ligt het antwoord voor de hand: “Help mij een goed doel te steunen.” U krijgt én iets voor uzelf én de kans uw blijdschap door te geven. Daarbij kunt u zelf bepalen hoeveel u wilt delen en naar welk goed doel het gaat.

Werkwijze

Op www.splitagift.com maakt u eenvoudig een account aan en creëert u een persoonlijke eventpagina. Vervolgens kiest u Hulphond Nederland als goed doel, bepaalt u welk percentage van  uw gift u wilt afstaan en deelt u dit met uw familie en/of vrienden.

Split-A-Gift is een leuke manier om kinderen te leren delen, goede doelen op een veilige manier te steunen. Daarnaast maakt het geven en ontvangen bijzonder. Onze ambassadeurs vertellen in onderstaande films waarom zij enthousiast zijn over Split-A-Gift.