The Big Run – School Edition

Organiseer The Big Run – School Edition en maak de opleiding van een hulphond mogelijk!

The Big Run – School Edition is een leuke en sportieve manier om met de hele school in actie te komen voor de opleiding en inzet van hulphonden. Daarnaast vergroot de schooleditie van The Big Run de betrokkenheid van ouders en de buurt bij het goede doel én de school zelf. De voordelen van deze sponsorloop zijn:

  • Leerlingen zijn lekker sportief bezig;
  • Eenvoudig te organiseren door een kant-en-klare toolkit met materialen;
  • Speciale lespakketten om kinderen met het werk van Hulphond Nederland kennis te laten maken;
  • Een gastles van een cliënt of gastgezin met een hulphond in de klas;
  • Leuk evenement voor leerlingen, ouders, docenten en de buurt;
  • Maak gratis gebruik van het online actieplatform www.helphulphond.nl.
  • Vergroot de betrokkenheid bij de school;
  • Lever een bijdrage aan een goed doel: de opleiding en inzet van hulphonden.

Materialen

Hulphond Nederland helpt graag door alle benodigde materialen voor The Big Run – School Edition beschikbaar te stellen. Zo bieden wij onder andere een stappenplan, stempelkaart, oorkonde, persbericht voor de lokale media, een standaardbrief voor ouders en diverse illustraties aan. U kunt hieronder een ZIP-bestand met alle documenten en illustraties downloaden:

Materialen

U dient het ZIP-bestand ‘uit te pakken’ om van de inhoud gebruik te kunnen maken. Naast het digitale pakket met materialen ondersteunen wij uw sponsorloop ook met promotiemateriaal en een spandoek. Deze sturen wij toe wanneer u de organisatie van The Big Run – School Edition aanmeldt.

Sponsor met school eigen pup

Met een opbrengst vanaf  € 2500,- is het mogelijk uw eigen pup te adopteren. U ontvangt een adoptiecertificaat, een foto van de pup en drie updates tijdens zijn opleiding. Tot slot ontvangt u na zijn examen een foto van de hulphond met zijn baasje.

Doet u mee?

Kom ook in actie en organiseer The Big Run – School Edition met uw leerlingen! U kunt voor aanmelding en meer informatie contact met opnemen met Patricia Reijkers.