Hond-en-Hokje & Flip

Ruim 200 vrijwilligers zetten zich in voor het Hond-en-Hokje project en leveren hiermee een aanzienlijke bijdrage aan de doelstelling van Hulphond Nederland. Door heel Nederland verspreiden en beheren zij collectehokjes (in de vorm van hondenhokjes) bestemd voor wisselgeld. De hokjes staan veelal bij detaillisten in winkels, bij  supermarkten en dierenartspraktijken of in de lokale apotheek.

Als vrijwilliger probeert u zoveel mogelijk hokjes te verspreiden en onderhoudt u contact met de detaillist. Bovendien leegt u de hokjes twee keer per jaar. Nederland is voor dit project onderverdeeld in een aantal gebieden met elk een eigen coördinator. Als vrijwilliger rapporteert u aan één van de coördinatoren.

Flip

Naast het beheren van de hokjes weten de vrijwilligers ook in toenemende mate Flip, de knuffelmascotte van Hulphond Nederland, te verkopen. Hiermee wordt een mooie, extra bijdrage geleverd aan het collecteproject.
Wilt u vrijwilliger worden of heeft u zelf een winkel/bedrijf waar u graag ruimte biedt aan de acties van dit project? Neem dan contact op met Maartje Jansen.

Flyer Flip

Klik hier voor de volledige functieomschrijving en de regio’s waarvoor we momenteel op zoek zijn naar vrijwilligers.