Hond-en-Hokje project

Als vrijwilliger van het Hond-en-Hokje collecteproject levert u een aanzienlijke bijdrage aan de doelstelling van Hulphond Nederland, namelijk zoveel mogelijk mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag helpen door de inzet van een hulphond. Het Hond-en-Hokje collecteproject is opgebouwd uit vier verschillende deelprojecten:

  1. Statiegeldproject
  2. Flipproject
  3. Hond-en-Hokjeproject
  4. Markt- en thuisverkoopproject

Als vrijwilliger van dit project bent u het gezicht van Hulphond Nederland en de contactpersoon voor de detaillist. Onder een detaillist verstaan we supermarkten, winkels die een collectehokje hebben en/of Flipjes verkopen, maar ook apotheken en dierenartsenpraktijken. Flip is de knuffelmascotte van de stichting.

Het is van belang dat u jaarlijks het contact onderhoud met de detaillisten waar één of meerdere deelprojecten uit staan. Natuurlijk hoeft u het niet alleen te doen. Iedere provincie heeft een provinciecoördinator, dit is uw contactpersoon waar u terecht kunt met vragen, ideeën of het aanvragen van de benodigde materialen. Hulphond Nederland zorgt voor het juiste (promotie)materiaal zoals statiegeldposters, collectehokjes, Flipjes, bedankkaarten, waarde cheques etc.

Wilt u vrijwilliger worden of heeft u zelf een winkel/bedrijf waar u graag ruimte biedt aan van deze projecten? Neem dan contact op met Milou Melis, m.melis@hulphond.nl.

Klik hier voor de volledige functieomschrijving en de regio’s waarvoor we momenteel op zoek zijn naar vrijwilligers.