Week van de Schooiers

Van 30 november t/m 6 december is het De Week van de Schooiers. Tijdens het uitlaten én online vragen meer dan 1000 honden en hun baasjes om een eenmalige gift voor het goede doel. Samen schooien zij namelijk voor de opleiding van meer hulphonden. Deze bijzondere viervoeters zijn een belangrijke steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of een trauma.

Steun ook!
Heb je de schooiers buiten of online gemist? Steun dan alsnog het werk van Hulphond Nederland met een eenmalige gift. Dit kan geheel veilig en anoniem via iDeal. Klik hieronder op het bedrag dat je wilt geven of scan de QR-code.

 € 3,50

 € 7,50

 € 12,50

f
Overmaken?

Liever geld overmaken? Je kan ook een eenmalige gift overmaken op dit rekeningnummer: NL53RABO0121623424 (o.v.v. De Week van de Schooiers).

Hulphond Nederland
Hulphond Nederland reikt mensen met een fysieke of therapeutische hulpvraag de helpende hand: de inzet van hulphonden voorkomt namelijk isolement en biedt nieuw perspectief. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring in het opleiden van hulphonden. Onze hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Zij zijn in staat de hulphond tot wel zeventig verschillende vaardigheden aan te leren.

Met De Week van de Schooiers wordt aandacht en financiële steun gevraagd voor het kwalitatief opleiden van meer hulphonden.