Zakelijk steunen

Ontdek de verschillende mogelijkheden die er zijn om ons met jouw bedrijf of instelling te steunen.

Hieronder vind je de verschillende manieren waarop je ons zakelijk kunt steunen. Aangezien de motivatie of sponsordoelstelling per organisatie verschilt, komen we graag persoonlijk met je in contact. 

Sponsor worden

Word ook sponsor van Hulphond Nederland en help ons meer mensen helpen met de inzet van een hulphond!

Je kunt met jouw organisatie verschillende doelstellingen hebben bij het steunen van een goed doel. Bij Hulphond Nederland creëren wij graag een win-winsituatie voor beide partijen. Wil je jouw organisatie onderscheiden van de concurrentie of wellicht de betrokkenheid van je medewerkers vergroten? Hulphond Nederland heeft een breed aanbod van sponsorprivileges die afhankelijk van jouw doelstelling ingezet kunnen worden.

Download onze flyer hieronder voor meer informatie of neem contact op met Pieter Blickman voor een persoonlijke kennismaking.

Pieter-Blickman_Fondsenwerving
Pieter Blickman
Manager Fondsenwerving

0486 ‍– 42 27 23
p.blickman@hulphond.nl

Club van 500

De mooiste club van Nederland

De Club van 500 is een verzameling particulieren en bedrijven die Hulphond Nederland voor tenminste € 500,- per jaar ondersteunen. Je wordt uitgenodigd voor evenementen op bijzondere locaties en ontmoet nieuwe mensen. Bovendien ben je altijd als eerste op de hoogte van het belangrijkste nieuws en ontvang je drie maal per jaar het Hulphond Magazine. Clubleden krijgen bovendien de mogelijkheid om hun persoonlijke of zakelijke netwerk een uniek kijkje achter de schermen van het opleidingscentrum in Herpen te bieden.

Onder de leden van de Club van 500 bevinden zich ook de ambassadeurs van Hulphond Nederland: Anita Witzier, Frits Wester, Frank van den Wall Bake, Peter van Uhm, Monique Heijn, Anouk Smulders, Anky van Grunsven, Sjoerd Potters, Edith Schippers en Kim Kotter. Je bent dus in goed gezelschap!

Aanmelden voor de Club van 500

Je kunt onderstaand formulier gebruiken om direct lid te worden van de Club van 500. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter Blickman, onze accountmanager Fondsenwerving.

Adopteer je eigen pup

Helpt jouw bedrijf mij om een echte hulphond te worden?

Word jij met jouw bedrijf adoptieouder van je ‘eigen’ pup? Dan doet Hulphond Nederland er door haar doelgerichte training alles aan om deze vrolijke viervoeter tot een sterke, daadkrachtige hulphond te laten opgroeien.

Hoe werkt het?

Vanaf € 2.500,- maak jij of jouw bedrijf/instelling de volledige start van een pup mogelijk. Je kiest een passende naam voor jouw geadopteerde pup en ontvangt een foto en een certificaat. Vervolgens krijg je drie keer een update met foto’s om te volgen hoe het met jouw pup vergaat in het eerste jaar van zijn/haar opleiding. Zodra jouw geadopteerde hulphond aan zijn/haar verantwoordelijke taak in het veld begint, ontvang je hierover verslag.

Onze sponsoren

Hoofdsponsoren

DPD Nederland en Hulphond Nederland bundelen sinds begin 2019 de krachten bij de opleiding en inzet van hulphonden voor mensen met een zorgvraag. DPD Nederland levert een financiële bijdrage en organiseert enkele publiekscampagnes om aandacht te vragen voor het werk van de stichting en om inkomsten te werven. De pakketdienstverlener wil hiermee Hulphond Nederland steunen in haar ambitie om jaarlijks duizend mensen te helpen met de inzet van een hulphond.

Thiemo van Spellen, CCO van DPD Nederland: “DPD stelt alles in het werk om het verzenders en ontvangers zo makkelijk mogelijk te maken. Eenmaal ons pakket afgeleverd in de juiste handen zit ons werk erop en begint het bijzondere werk van de hulphond. Samen met Hulphond Nederland gaan we ons inzetten om te zorgen dat nog meer mensen geholpen worden. De vraag naar hulphonden is immers nog altijd vele malen groter dan het aanbod.”

Over DPD
DPDgroup is de op één na grootste internationale pakketbezorger in Europa. DPDgroup combineert innovatieve technologie met lokale kennis tot een flexibele en gebruikersvriendelijke service voor zowel verzenders als shoppers. Met haar toonaangevende Predict-service zet DPDgroup een nieuwe norm voor gebruiksgemak door klanten nauw bij de bezorging van hun pakket te betrekken. Met meer dan 68.000 bezorgexperts en een netwerk van meer dan 32.000 lokale Pickup-punten bezorgt DPDgroup elke dag 4,8 miljoen pakketten in 230 landen via haar merken DPD, Chronopost, SEUR en BRT. DPDgroup is de pakketbezorger van GeoPost, die in 2017 een omzet van € 6,8 miljard noteerde. GeoPost is onderdeel van Le Groupe La Poste.

Stichting Hulphond Nederland wordt vanaf 1 januari 2008 door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met RSIN 809637741. De beschikking hiervoor is op 11 december 2007 afgegeven door de Belastingdienst. De aanmerking geldt voor onbepaalde tijd.

De leden van het bestuur/RVT genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. De beloning van de directie voldoet aan de norm van Goede Doelen Nederland en wordt vermeld in de jaarrekening. Voor de beloning van personeel is de CAO Gehandicaptenzorg van toepassing. Meer informatie vindt u in ons jaarverslag of op www.belastingdienst.nl.

Gold sponsoren

De Stichting Aanmoedigingsfonds van de Koninklijke Facultatieve is een initiatief van de Koninklijke Vereniging voor Facultatieve Crematie. De Koninklijke Facultatieve werd in 1874 opgericht om in ons land een vrije keuze tussen cremeren en begraven mogelijk te maken.

Als voorstander van een zo groot mogelijke keuzevrijheid vindt de Koninklijke Facultatieve dat nabestaanden ook op een begraafplaats voor alle mogelijkheden van asbestemming moeten kunnen kiezen als alternatief voor begraven. Om dát te bevorderen werden er van 1997 t/m 2004 ‘Aanmoedigingsprijzen’ uitgereikt aan begraafplaatsen die zich daarvoor inzetten. Daarmee werd de basis gelegd voor het Aanmoedigingsfonds.

Om aan de financiële ondersteuning een duidelijke structuur te bieden, is de Stichting Aanmoedigingsfonds van de Koninklijke Facultatieve opgericht. Iedere instelling of organisatie kan om financiële ondersteuning vragen indien zij aan de vastgestelde criteria voldoen.

Het Aanmoedigingsfonds van de Koninklijke Facultatieve heeft een groot aantal goede doelen mogen ondersteunen.

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld waarin we niemand uit het oog verliezen. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen huishoudens mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks meer dan 150 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 7,1 miljard euro aan mens en natuur geschonken.

De Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Deze loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen. De Goede Doelen Loterijen samen met de loterijen in deze landen zijn de derde grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.

Athlon is dé autoriteit op het gebied van autoleasing in Nederland. Daarnaast ontplooit zij al jarenlang innovatieve, duurzame en kostenefficiënte initiatieven op het gebied van mobiliteit. Haar missie: Het leveren van de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen voor de steeds veranderende behoeften van haar klanten. Naast vestigingen in Nederland heeft Athlon 10 vestigingen in Europa.

Een gezonde leefwijze vormt de basis voor een gezond lichaam met een stralende huid. Naast de befaamde bindweefselmassage en de hoogwaardige producten van Nederlanse bodem geeft hannah voorlichting over de dagelijkse verzorging van je huid in combinatie met voeding en lifestyle. Onder het motto “Geef je huid een kans” wordt iedere dag met veel passie gewerkt aan huidverbetering door ruim 450 huidcoaches verspreid over Nederland. Dit heeft als voornaamste doel zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen. Hulp, begeleiding, coaching, passie en verbetering zijn de keywords van Hulphond Nederland en dat zijn mooie overeenkomsten met de hannah huidcoach.

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. De hannah huidcoaches weten als geen ander hoe dit te realiseren door de juiste analyse, tips en tricks om je huid een kans te geven en zelfverzekerd in je te vel zitten.

Bij Bergpaviljoen Bistronomique & Bar laten we zien dat lekker uit eten niet duur hoeft te zijn. Een nieuwe bistronomische keuken waar kraakverse ingrediënten, eenvoud en verfijning zorgen voor verrassende smaaksensaties. Feel-good gastronomie zonder opsmuk in een aangename en ongedwongen sfeer. De perfecte setting om te lunchen, dineren of te borrelen, de momenten waar we naar uitkijken en van genieten.
 
Voor groepen van 6-30 personen hebben we speciale private dining ruimtes met elk een eigen sfeer; de Bibliotheek, de Tuinkamer en de Nis. Ons restaurant biedt plaats aan totaal ruim 100 gasten en ook op ons terras kunnen we meer dan 100 gasten ontvangen. Heerlijk genieten op een vrijwel volledig overdekt terras in een prachtige groene omgeving tussen de moestuin, kruidentuin en bloementuin waaruit onze koks inspiratie en ingrediënten halen voor hun gerechten.

Wij geloven dat iedereen in Nederland toegang moet hebben tot het recht. En niet alleen bullebakken die denken dat ze meer recht hebben dan een ander, en dat proberen af te dwingen met een grote mond, met geld, met advocaten. Wij geloven niet in het recht van de sterkste, maar in gelijke rechten  voor iedereen.

Daarom staan onze juristen elke dag weer klaar om de juridische problemen voor onze klanten (bedrijven en particulieren) op te lossen. Meer dan 70.000 keer per jaar. En dat we dat dat goed doen, blijkt wel uit de gemiddelde klantwaardering van 8,2 die klanten ons geven nadat we een zaak voor ze hebben behandeld.

Gelijke kansen voor iedereen is wat ons bindt met Hulphond Nederland. Het is daarom fantastisch om te zien hoe een hulphond mensen weer een nieuw toekomstperspectief kan geven.

Wilt u ook dat wij voor uw rechten op komen? Vraag dan om een rechtsbijstandverzekering van ARAG bij uw verzekeringsadviseur. Of neem eens een kijkje op onze website.

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de VriendenLoterij maken deelnemers tijdens de wekelijkse Bingotrekking kans op de hoofdprijs van 100.000 euro, en nog vele andere mooie (geld)prijzen. Daarbij hebben deelnemers de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. Inmiddels spelen 650.000 deelnemers mee voor 46 goede doelen en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 969 miljoen euro aan goede doelen geschonken.

Stichting Zabawas werd opgericht op 23 januari 2004 door de heer C.J. Zanen. De heer Zanen was bij leven directeur en later (gedelegeerd) commissaris van het gerenommeerde Nederlandse baggerbedrijf Zanen Verstoep, dat in 1988 overging in handen van Koninklijke Boskalis Westminster NV.

De heer Zanen heeft samen met zijn echtgenote mevrouw C.C. Zanen-Bakker bepaald dat hun vermogen bij overlijden ten goede zou komen aan de door hem opgerichte Stichting Zabawas (Zanen Bakker Wassenaar). De heer Zanen overleed op 28 januari 2005 en mevrouw Zanen-Bakker overleed op 7 juli 2013.

De stichting is een zogenaamde familiestichting; een niet collecterende stichting die uitkeringen doet uit een gedoneerd familievermogen. Het bestuur bestaat nog steeds voor een gedeelte uit leden die indertijd door de heer Zanen zelf zijn aangezocht.

De Stichting Zabawas heeft een fiscale rangschikking als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Tevens is de stichting lid van de Vereniging van Fondsen In Nederland (FIN). De Stichting kan geldelijke steun verlenen aan personen en/of instellingen die een algemeen belang beogen op het gebied van Cultuur, Natuur, Geneeskunde, Sport en Educatie. Het is de bedoeling dat verstrekte donaties de Nederlandse samenleving ten goede komen.

Sinds 1946 werkt ProDelta met de visie dat samenwerken vanuit een partnergedachte ondernemen succesvol maakt. ProDelta is altijd op zoek naar kansen in de markt. Kansen die vragen om innovatieve en duurzame oplossingen.

ProDelta Real Estate is als ontwikkelaar en belegger actief in logistiek en industrieel vastgoed.

ProDelta Investments is een internationaal opererende divisie die investeert en participeert in innovatieve ondernemingen.

Onder de naam Hovago Cranes is ProDelta gespecialiseerd in de internationale handel en verhuur van mobiele kranen.

Dioraphte steunt als vermogensfonds goede doelen in Nederland, Ethiopië, Kenia, Oeganda, Zuid-Soedan en Malawi. Stichting Dioraphte is actief sinds 2002 en is in 2015 juridisch gefuseerd met Stichting Liberty, Stichting Dijkverzwaring en Stichting Continuendo MusartE Foundation. Het fonds steunt projecten op het gebied van cultureel erfgoed, podiumkunsten, sociale initiatieven en wetenschap & onderwijs.

De stichting heeft ten doel het verlenen van financiële ondersteuning aan algemeen nut beogende instellingen in binnen- en buitenland, welke uitsluitend of nagenoeg uitsluitend ten doel hebben het organiseren van projecten of activiteiten ten behoeve van:

  • kwetsbare groepen in de maatschappij;
  • onderwijs;
  • gezondheidszorg;
  • werkgelegenheid;
  • de bevordering – alsmede de uitvoering – van wetenschappelijk onderzoek;
  • Nederlands cultureel erfgoed en/of Nederlandse podiumkunsten.

Silver sponsoren

Businessclub

Andere mogelijkheden