Evenementen

In actie komen voor Hulphond Nederland

Hulphond Nederland kan alle (financiële) steun vanuit vrijwilligers, donateurs en sponsoren goed gebruiken. Wilt u een evenement organiseren om de werkzaamheden van Hulphond Nederland onder de aandacht te brengen of om geld in te zamelen voor ons? Dan ondersteunen wij u natuurlijk graag. Bijvoorbeeld door aandacht voor uw evenement te vragen via onze website en social media of u te voorzien van achtergrondinformatie en eventuele promotiematerialen.

Fondsenwervend evenement organiseren voor Hulphond Nederland

Wanneer u een fondsenwervend evenement vanuit uw bedrijf of instelling wilt organiseren, denken wij graag met u mee over de invulling en uitvoering hiervan. U kunt denken aan een relatie- of klantevenement, teambuilding-dagen en trainingen voor medewerkers. Hierbij kunnen wij ondersteuning bieden door de aanwezigheid van een cliënt met een hulphond, een gastgezin met een pup-in-opleiding, of onze directie. Bij bijzondere evenementen kan ook een beroep gedaan worden op de ambassadeurs van Hulphond Nederland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Patricia Reijkers.

Helphulphond.nl

Het actieplatform helphulphond.nl is een online tool waarmee u eenvoudig en snel aandacht kunt genereren voor uw bedrijfsactie. Op dit platform kunt u een eigen actiepagina aanmaken en deze direct delen met collega’s en familie. Iedereen die de actie wil steunen, kan eenvoudig online een donatie doen. Kijk voor meer informatie op www.helphulphond.nl of download de flyer.

 Flyer Helphulphond.nl