Mobility Leash

Een hulphond leasen? Ja dat kan! Via Mobility Leash, aangeboden door hoofdsponsor Athlon, hebben bedrijven de mogelijkheid om een hulphond te doneren in een financiële leaseconstructie. Een unieke oplossing! De voordelen van Mobility Leash:

  • u doneert direct, maar betaalt in termijnen.
  • u profiteert van fiscaal voordeel.
  • u geeft met een ‘eigen hulphond’ een aaibaar gezicht aan uw mvo-beleid.
  • u kiest zelf of u de opleiding van een hulphond deels of volledig mogelijk maakt.
  • u kunt de opleiding van ‘uw’ hond volgen via onze updates.

Dankzij Mobility Leash ontvangt Hulphond Nederland direct de hele bijdrage om een hulphond aan zijn opleiding te laten starten!

Leaseconstructie

Hulphonden ondergaan een jarenlange intensieve training. De opleidingskosten van een hulphond kunnen oplopen tot € 43.000,-. Dit is afhankelijk van het type zorg waarvoor hij wordt ingezet. Met Mobility Leash ontvangt Hulphond Nederland uw bijdrage in één keer, maar u rekent af via een financiële leaseconstructie van Athlon over maximaal 24 maanden. Zo kunt u in één keer een hulphond doneren. Maar u kunt ook een deel van de opleiding financieren. Dat kan al vanaf € 210,-* per maand bij een donatie van € 5.000,-.

 Flyer Mobility Leash

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pieter Blickman of Niels de Graaf, onze accountmanagers Fondsenwerving.

Over Athlon

Athlon helpt mensen dagelijks met de beste autoleasing- en mobiliteitsoplossingen. Net als Hulphond Nederland doet Athlon er alles aan om mensen mobiel te maken en te houden. Of u nu met de auto, trein of fiets reist. Athlon gelooft in de ambitie van Hulphond Nederland om vanaf 2018 tenminste 1.000 mensen per jaar te helpen met hulphonden. Niet voor niets steunt Athlon Hulphond Nederland al sinds 2010. Met donaties, speciale projecten en nu ook met deze unieke laagdrempelige leasevorm.