AtmR

Verrassend & Vanzelfsprekend

Ongestoord werken in een inspirerende omgeving met kantoorproducten van passende kwaliteit die beschikbaar zijn op het door u gewenste moment. Dit uitgangspunt staat bij AtmR centraal in ons denken. Samen met toonaangevende fabrikanten en leveranciers hebben wij alle kennis gebundeld die nodig is om u volledig en op verrassende wijze te ontzorgen. Door deze aanpak kunt u zich volledig toeleggen op uw kernactiviteit, terwijl wij samen met u werken aan de laagste integrale kostprijs.

Advies & Realisatie

Onze naam zegt het al. AtmR: Advies tot en met Realisatie. Met deze ontzorgende formule zijn wij uitgegroeid tot marktleider in de driehoek Nijmegen-Doetinchem-Apeldoorn. Wij staan voor een breed en diep assortiment, zowel in kantoorprojectinrichting, kantoorbenodigdheden als printsystemen. Met sterke merken en scherpe prijzen. Maar ook met een persoonlijke, bevlogen en vernieuwende benadering. Daarnaast is AtmR vanaf 2012 ook actief met een vestiging in Amersfoort, waardoor men in verschillende regionale markten kan inspelen op de behoefte en wensen
vanuit de markt.

Productiviteitverhogend & Kostenverlagend

AtmR draagt bij aan een sterke inkoopstructuur. Onze eProcurement oplossingen zijn transparant en overzichtelijk. Deze slimme bestelsystemen brengen een scheiding aan tussen inkopen en bestellen, waardoor u het bestel- en afleverpunt dichter bij de gebruiker kunt leggen.

Gemak & Voordeel

AtmR biedt u dus: Gemak & Voordeel. In de praktijk overtreffen wij hiermee steeds weer de verwachtingen van onze klanten. Ook uw organisatie kan prettiger en productiever werken. Dat is voor ons vanzelfsprekend en voor u verrassend. U kunt dit zelf ervaren in onze ‘Working Showroom’, waar alles uit het moderne werkproces harmonieus in elkaar overvloeit: ontvangen – communiceren – inspireren – samenwerken – concentreren. Kortom; alles waardoor uw medewerkers kunnen presteren.

www.atmr.nl