Elinex

Elinex Power Solutions is specialist en innovatieve partner op het gebied van noodstroomoplossingen en netspanningsrisico’s. Wij zijn een professionele en klantgerichte organisatie, met 30 jaar ervaring, actief in de Benelux.

Wat Elinex doet

Elinex is op het gebied van noodstroom en netspanningskwaliteit leverancier van:

  • Producten: Op het gebied van noodstroomproducten zijn wij importeur, distributeur en fabrikant van diverse merken, statische en dynamische UPS’en, noodstroomaggregaten, powerconditioners en randapparatuur.
  • Diensten: Als serviceprovider voert Elinex met een eigen serviceteam, merkonafhankelijk en 24/7, installatie-, onderhouds- en storingsdiensten uit.
  • Technisch Advies: Tevens is Elinex technisch engineer en adviseur op het gebied van kwaliteit, beschikbaarheid en continuïteit van netspanning.
  • Project Management: Ook is Elinex een projectmanagementorganisatie die met eigen projectmanagers, complete projecten turn-key ontwerpt en oplevert.

Wat onze toegevoegde waarde is

Onze klanten vertellen ons dat we op basis van “Afspraak is Afspraak” onze verantwoordelijkheid nemen. Zij vinden dat Elinex hun deskundige en proactieve partner is op het gebied van noodstroom en netspanningrisico’s die op een betrokken en duurzame wijze complexe vraagstukken voor hen oplost. Dit komt doordat Elinex adequaat handelt met kennis van hun organisatie, branche en markt. Noodstroom is ons vak!

www.elinex.nl