NIPA milieutechniek

NIPA milieutechniek b.v. is in 1995 opgericht door Henk van Haalen en is vernoemd naar zijn twee dochters. Henk heeft een jarenlange ervaring als milieuadviseur welke hij heeft opgedaan als handhaver en toezichthouder bij diverse overheidsinstanties en als bodemadviseur bij de milieuafdeling van een aannemersbedrijf. Relatief klein begonnen in Rosmalen is NIPA milieutechniek b.v. door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf met een breed scala aan expertises. In 2007 hebben we de deuren geopend van een nieuw pand aan de Landweerstraat-Zuid 109 in Oss. Inmiddels hebben we een stevige positie verworven op het vlak van de milieuadvisering.

NIPA milieutechniek is tevens een van de medeoprichters van de branche vereniging VVMA. Henk van Haalen heeft binnen de VVMA jarenlang de functie als penningmeester bekleed.

In 2012 is NIPA milieutechniek b.v. gefuseerd met het bedrijf Archimil, Architecten en milieuadviseurs, in 2003 opgericht door de heren Olaf Duisters en Bas van den Bosch. Hoewel beide bedrijven momenteel nog onder hun eigen naam werken vormen zij toch één geheel.

www.nipamilieu.nl