Henry Schein sponsort starterspakketten hulphonden

Help mee
en doneer
Ga terug

Henry Schein Animal Health en Hulphond Nederland gaan samenwerken. De wereldwijde distributeur van medische, tandheelkundige en veterinaire producten sponsort met ingang van dit jaar de starterspakketten voor de hulphonden van de stichting. Bij de overdracht van een hulphond ontvangt elke cliënt een pakket dat onder meer bestaat uit speeltjes en middelen voor ontvlooien en ontwormen. Beide partijen hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de duur van drie jaar.

“Henry Schein heeft met zijn bedrijf, naast de bedrijfsmatige ambities, altijd graag iets willen doen voor de maatschappij. Door de oprichting van de Henry Schein Cares Foundation werd en wordt vormgegeven aan deze overtuiging. Henry Schein Cares is wereldwijd betrokken bij tal van projecten op het gebied van gezondheid en welzijn van dieren en mensen. De ambitie van Hulphond Nederland om in 2018 duizend mensen per jaar te helpen door de inzet van een hulphond past helemaal bij onze overtuiging. Wij zijn daarom ook zeer trots op de samenwerking die de stichting en Henry Schein zijn aangegaan.”, aldus Emil Schotborg, Manager Customer Service van Henry Schein Animal Health.

Eric Bouwer, algemeen directeur van Hulphond Nederland: “We zijn zeer blij met deze samenwerking. Met de steun van Henry Schein kunnen we onze nieuwe teams een goede start geven. Ik weet zeker dat zij veel plezier zullen beleven aan hun starterspakket.”

Foto: Emil Schotborg (links) en Eric Bouwer (rechts) tekenen de samenwerkingsovereenkomst voor de starterspakketten.