Hulphond Doggie Dinner, het allereerste sterrendiner voor honden

8 februari 2018

Ron Blaauw en voedingsexpert Royal Canin verzorgen menu op 22 maart

Hulphond Nederland organiseert op donderdag 22 maart in samenwerking met hoofdsponsor Royal Canin het allereerste sterrendiner voor honden én hun baasjes: het Hulphond Doggie Dinner. Met dit unieke evenement wordt steun en aandacht gevraagd voor de opleiding en inzet van hulphonden. Een selecte groep honden en hun baasjes kunnen bij het Hulphond Doggie Dinner aanwezig zijn, waaronder enkele bekende Nederlanders. Het diner voor de honden wordt op 22 maart verzorgd door experts op het gebied van hondenvoeding. De baasjes worden die avond verwend door sterrenchef Ron Blaauw, die geheel belangeloos aan dit goede doel zijn medewerking verleent. Hondenliefhebbers maken kans op kaarten voor het Hulphond Doggie Dinner door een donatie aan Hulphond Nederland te doen op www.doggiedinner.nl.

Exclusief menu

Speciaal voor het Doggie Dinner zal een voedingsexpert van Royal Canin de aanwezige honden voorzien van voeding op maat, toegespitst op de ondersteuning van de individuele behoeftes. De baasjes krijgen van Ron Blaauw een exclusief menu met gerechten die zijn afgeleid van verschillende specifieke voedingen van Royal Canin. Enkele betrokken ambassadeurs van Hulphond Nederland zijn met hun hond aanwezig bij het Hulphond Doggie Dinner, zoals Anita Witzier, Anouk Smulders, Anky van Grunsven, Frank van de Wall-Bake, Kim Kötter en Frits Wester.

Nieuwe hulphonden

Royal Canin maakt gezonde dierenvoeding op maat, zodat honden optimaal kunnen presteren. Niet alleen gewone honden, maar juist ook honden die dagelijks topprestaties neerzetten. Daarom steunt Royal Canin al 14 jaar Hulphond Nederland. De vraag naar hulphonden is momenteel echter veel groter dan het aanbod. En is er veel geld nodig voor het kwalitatief opleiden van nieuwe hulphonden. Daarom organiseert Hulphond Nederland samen met Royal Canin het Hulphond Doggie Dinner.

Het creatief concept van het Hulphond Doggie Dinner is bedacht door The Communication Company, partner van Hulphond Nederland.