Model met hulphond op Canal Catwalk

15 mei 2018

Tijdens de zevende editie van de jaarlijkse Canal Catwalk op de Amsterdamse grachten zal een model met haar hulphond te zien zijn op de catwalk. De organisatie wil op 21 mei samen met Hulphond Nederland aandacht vragen voor mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag die afhankelijk zijn van een hulphond. Model Annette Heemskerk heeft epilepsie en wordt in het dagelijks leven gesteund door hulphond Zander.

Op de eerste rij zal Peter van Uhm, voormalig Commandant der Strijdkrachten, plaatsnemen. Peter van Uhm is ambassadeur van Hulphond Nederland en als voormalig gastgezin van Zander nauw betrokken bij model Annette Heemskerk. De Canal Catwalk wordt dit jaar opgedragen aan Mies Bouwman en couturier Monique Collignon zal de opening verrichten tijdens de Royal Catwalk en het 20-jarig bestaan van De Couturekrant in het Amstel Hotel.

Acteur Paul van Gorcum en zanger Ronnie Tober zijn ambassadeur van de Canal Catwalk en de koninklijk onderscheiden journalist Phia Baruch, uitgever van De Couturekrant, is adviseur.