Nieuwe website voor Hulphond Nederland

4 februari 2019

Hulphond Nederland lanceert vandaag een nieuwe website die door technologiebedrijf ISAAC is ontwikkeld. Met de nieuwe site heeft Hulphond Nederland het doel om haar gevarieerde stakeholdergroep – onder meer bestaande uit cliënten, vrijwilligers, donateurs, bedrijven, onderwijsinstellingen en onderzoeksinstituten – te inspireren en te informeren over het werk dat de stichting verricht voor mensen met een fysieke of therapeutische hulpvraag.

Fris design
De nieuwe website bevat uitgebreide informatie over de hulphonden die worden opgeleid, de therapie- en coachingactiviteiten en de expertise van Hulphond Nederland. Daarnaast is er een apart hoofdstuk over de uiteenlopende manieren waarop men het goede doel kan steunen. De informatie wordt gepresenteerd in een fris design waarin veel ruimte is voor fotografie. De nieuwe website is responsive opgebouwd en met name ontwikkeld voor weergave op mobiele apparaten.

Camiel Baltussen, Head of Sales & Marketing van ISAAC: “We hebben bewondering voor de inzet en passie van medewerkers en vrijwilligers bij deze stichting. Het opleiden van de hulphonden is kostbaar. Als bedrijf vinden we belangrijk om daar een steentje aan bij te dragen, zodat Hulphond Nederland zich kan focussen op waar ze goed in zijn: het opleiden en inzetten van hulphonden.”

Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie: “Hulphond Nederland helpt steeds meer mensen met de inzet van een hulphond en is in veel opzichten de afgelopen jaren gegroeid. Dankzij ISAAC beschikken we nu gesponsord over een geheel vernieuwde en aantrekkelijke website. In de volle breedte laten we zien bij welke zorgvragen onze hulphonden het verschil maken, over welke unieke expertise onze professionals beschikken en op welke fantastische wijze we worden gesteund door uiteenlopende stakeholders.”

Over ISAAC
Met ruim 130+ medewerkers helpt ISAAC opdrachtgevers bij het oplossen van complexe internetvraagstukken en de ontwikkeling van weboplossingen en internetapplicaties op het gebied van e-commerce, e-finance, augmented reality, virtual reality en artificial intelligence. Groetere winstgevendheid, betere informatievoorziening of meer tevreden klanten? ISAAC helpt om die doelen te realiseren. Bij ISAAC houden ze uitdaging en complexiteit: We love .complexity! Meer informatie: www.isaac.nl.