Week van de Schooiers - Hulphond Nederland

De Week van de Schooiers

Schooien, voor één keer mag het! Hulphond Nederland roept alle honden en hun baasjes op dit najaar te helpen in de Week van de Schooiers. Tijdens het uitlaten én online kunnen zij namelijk van 4 oktober t/m 10 oktober eenmalige giften ophalen voor het goede doel. Door mee te ‘schooien’ leveren zij een bijdrage aan de opleiding en inzet van meer hulphonden voor mensen met een fysieke of therapeutische hulpvraag.

Hoe werkt het?

Honden die deelnemen aan de Week van de Schooiers worden door Hulphond Nederland zorgvuldig toegerust voor hun bijzondere taak. Zo ontvangen zij per post een starterspakket dat onder meer een label met persoonlijke iDeal QR-code bevat. Eenmaal bevestigd aan de hondenriem of halsband kan men tijdens het uitlaten via dit label een eenmalige gift doen door deze te scannen met de mobiele telefoon.

Daarnaast beschikken de deelnemende honden over een persoonlijke online actiepagina waarmee zij via het sociale netwerk van hun baasje digitaal kunnen collecteren. Op deze manier kunnen ze als team en op veilige afstand schooien voor hun vakbroeders en –zusters die worden opgeleid tot hulphond.

Klik op een van de onderstaande buttons om naar het juiste inschrijfformulier te gaan.