Steun Hulphond Nederland

Help mee
en doneer

Steunen

Sluit vriendschap met ons

Er zijn vele manieren om een bijdrage te leveren aan Hulphond Nederland. Wanneer u uw gift aan een specifieke activiteit wilt doneren, horen we dat graag.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via telnr. 0486 – 41 18 78 of info@hulphond.nl .


Ja ik wil graag steunen op de volgende manier:

Particulier steunen

Als particulier kunt u Hulphond Nederland op uiteenlopende manieren steunen. Bijvoorbeeld met een donatie, het eigentijdse Split-A-Gift of door een evenement te organiseren.

Steun de Club van 500

Hulphond Nederland weet zich gesteund door de inzet van fijne medewerkers en talloze vrijwilligers en de bijdragen van donateurs en sponsoren. Er zijn veel manieren om een eigen bijdrage te leveren aan Hulphond Nederland. Eén daarvan is een lidmaatschap van de Club van 500.

Lees meer

Zakelijk steunen

Er zijn verschillende mogelijkheden om ons met uw bedrijf of instelling te steunen. U kunt bijvoorbeeld lid worden van onze Club van 500, een pup adopteren of u als sponsor aan ons verbinden.

Vrijwilliger worden

Het goede werk van Hulphond Nederland is mogelijk dankzij de steun en inzet van vele vrijwilligers, zoals gastgezinnen voor onze pups en fietsvrijwilligers. Wilt u ook vrijwilliger worden? Bekijk dan hieronder de verschillende mogelijkheden