Adviseurs

Help mee
en doneer
Ga terug

Paul Meulemans

Paul Meulemans is al meer dan 25 jaar actief als sportmarketeer en heeft in zijn carrière al meer dan 2000 evenementen voor bedrijven en instellingen georganiseerd. Met zijn adviezen, inzicht, sociale vaardigheden, ideeënstroom, netwerk en ‘plain hard work’ heeft hij Hulphond Nederland de afgelopen jaren veelvuldig ondersteund. Genoeg reden om de voorman van PRO SPORT Sport & Hospitality te vragen als adviseur voor de stichting. Naast zijn commerciële werkzaamheden en zijn activiteiten voor goede, sociale doelen, zal Paul de komende periode Hulphond Nederland nog nadrukkelijker met raad en daad ondersteunen.

Wilco van Sminia

Wilco is al jaren actief in de wereld van vermogensfondsen en goede doelen. Hij is (oud) bestuurslid van diversen stichtingen in de filantropische sector en heeft o.a. het major donor wervingsprogramma van een groot gezondheidsfonds opgezet. Tegenwoordig adviseert hij families en stichtingen als onafhankelijke adviseur bij zijn eigen bedrijf The Old Oak Tree Advice. Daarnaast is hij adviseur bij diversen beleggingscommissies. De afgelopen vijf jaar is hij betrokken bij Hulphond Nederland. Onder de indruk van het goede werk dat de stichting doet en wil hij zich graag blijven inzetten voor dit mooie doel.

Henry Keizer

Henry Keizer is een Nederlandse ondernemer en Voorzitter van de Raad van Bestuur van ‘de Facultatieve Groep’. Daarnaast was hij politiek actief voor de VVD als landelijk voorzitter. Sinds 1983 is Henry al actief voor de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). Zo was hij lid van verschillende (lokale) commissies en werkgroepen. Na een lidmaatschap van de landelijke Partijraad werd Henry in 2010 gekozen tot voorzitter van de Afdeling & Kamercentrale van de VVD Den Haag. Kort daarna werd hij tevens voorzitter van het Provinciebestuur van de VVD Zuid-Holland. Hij is als mentor actief voor ‘TopFem, Netwerk voor Ambitieuze Studentes’. Naast zijn rol als adviseur voor Hulphond Nederland is Henry adviseur voor het Zeldzame Ziekten Fonds, Students in Free Enterprise Universiteit Leiden en de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Hans Gelauff

Hans Gelauff heeft een achtergrond in de retail en specifieke ervaring op het operationele, marketing en strategische werkveld. Daarnaast heeft Hans ruime ervaring opgebouwd als bestuurslid en commissaris van diverse organisaties. Tot zijn 65e was hij CEO van Bruna waarna hij als zelfstandig ondernemer nog steeds bedrijven en organisaties met raad en daad ter zijde staat. Momenteel begeleidt hij bedrijven als commissaris, consultant of als mediator. Voorts geeft hij zitting aan verschillende raden van toezicht en raden van advies. Daarnaast coacht hij jonge ondernemers, die al dan niet als starters zijn hulp vragen. Tot slot zet hij zich ook actief in voor een aantal goede doelen organisaties waaronder Hulphond Nederland.

Tjitske Strikwerda

Na de studie Bedrijfseconomie aan de Noordelijke Hogeschool te Leeuwarden te hebben afgerond, is Tjitske voor de TAS Groep in Baarn  gaan werken. Haar laatste functie was directeur van TAS Pakketten Support BV. In 1998 verhuist Tjitske naar Dubai en richt zij zich op het halen van haar PPL (Private Pilot License). In 2000 maakt ze de stap om de family office van haar familie te runnen vanuit Zwitserland. In 2004 keert de familie terug naar Nederland om vanuit Blaricum haar investeringen te beheren. De family office heeft een lange termijn en conservatieve focus op gebied van zowel private- als en public equity investeringen. Een van de investeringen is in Total Specific Solutions (software). Tjitske is moeder van 4 kinderen en zij houdt er een sportieve levensstijl op na. Sinds begin 2014 zet Tjitske zich actief in als adviseur voor Hulphond Nederland.