Club van 500

Help mee
en doneer
Ga terug

Club500

Hulphond Nederland weet zich gesteund door de inzet van fijne medewerkers en talloze vrijwilligers en de bijdragen van donateurs en sponsoren. Er zijn veel manieren om een eigen bijdrage te leveren aan Hulphond Nederland. Eén daarvan is een lidmaatschap van de Club van 500.

De Club van 500 is een verzameling van particulieren, die zich vriend van Hulphond Nederland noemen. Jaarlijks betalen zij een bijdrage van € 500,- en eenmaal per jaar komen ze bij elkaar voor een bijzonder event om elkaar beter te leren kennen en een update te krijgen van de werkzaamheden van Hulphond Nederland. Vaak is de Club van 500 als eerste op de hoogte van innovaties en het belangrijkste nieuws vanuit Hulphond Nederland. Leden krijgen bovendien de mogelijkheid om hun persoonlijke of zakelijke netwerk een uniek kijkje achter de schermen van het trainingscentrum in Herpen te bieden. Zij ontvangen driemaal per jaar het Hulphond Magazine én een officieel certificaat van lidmaatschap.

Onder de leden van de Club van 500 bevinden zich ook de ambassadeurs van Hulphond Nederland: Frits Wester, Frank van den Wall Bake, Peter van Uhm, Monique Heijn, Anouk Smulders, Anky van Grunsven en Anita Witzier. U bent dus in goed gezelschap!

Aanmelden voor de Club van 500

Club van 500

  • Vul a.u.b. een waarde in, groter dan of gelijk aan 500.