Coronavirus

3 september 2020

Hulphond Nederland volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend. Het welzijn van de vaak kwetsbare doelgroepen die wij helpen, staat daarbij voorop.

Richtlijnen bij bezoek aan Hulphond Nederland

Bezoekt u een van de locaties van Hulphond Nederland? U bent van harte welkom, maar bereidt u wel goed voor. Zo voorkomen we verspreiding van het corona-virus en houden we de zorg voor onze cliënten veilig.

1. Bezoek alleen op afspraak
Bezoek alleen onze locaties wanneer u vooraf een afspraak hiervoor heeft gemaakt met een van onze medewerkers. Komt u niet alleen? Geef dan vooraf duidelijk aan met hoeveel en welke personen u op bezoek komt. Zo kunnen we rekening houden met de bezetting op de locatie.

2. Gezondheidsklachten
Bent u verkouden of kortademig, moet u hoesten, heeft u keelpijn en/of koorts of last van reuk- of smaakverlies? Of heeft iemand in uw huishouden deze klachten? Dan kunt u helaas niet op bezoek komen.

3. Gebieden met veiligheidsrisico’s
Bent u voorafgaand aan uw bezoek in een ‘oranje’ of ‘rood’ (ernstige/zeer ernstige veiligheidsrisico’s) land of gebied geweest? Dan wordt 10 dagen thuisquarantaine geadviseerd en kunt u helaas niet op bezoek komen.

4. Waar moet u als bezoeker rekening mee houden?
Wanneer u een locatie bezoekt, vragen wij u daarbij de volgende richtlijnen te volgen:
• Betreed het pand niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van uw afspraak.
• Desinfecteer bij binnenkomst uw handen.
• Locatie Herpen: meld u na binnenkomst eerst bij de receptie.
• Bewaar altijd 1,5 meter afstand tot onze medewerkers.
• Houd u aan de hygiëneregels van het RIVM.

Video-updates

Via video-updates deelden we in de eerste helft van 2020 hoe Hulphond Nederland omgaat met de gevolgen van het coronavirus. Op deze pagina vindt u de video’s van de Hulphond Vloggers en Eric Bouwer, algemeen directeur Hulphond Nederland.