XXImo steunt Hulphond Nederland

Help mee
en doneer
Ga terug

XXImo, de organisatie achter een praktische mobiliteitskaart voor de zakelijke reiziger, gaat een gesponsorde samenwerking aan met Hulphond Nederland.

XXImo zal medewerkers van Hulphond Nederland faciliteren met een XXImo Mobility Card. Met deze mobiliteitskaart kunnen zij op kosten van XXImo tanken, parkeren en gebruik maken van het OV, taxi en elektrisch laden. Door de steun komt het bedrijf tegemoet aan de wens van de stichting om zo efficiënt mogelijk te werken en de ontvangen donaties optimaal ten goede te laten komen aan het opleiden en inzetten van hulphonden.

Patrick Bunnik, CEO XXImo: “Wij zijn erg onder de indruk van het mooie werk van Hulphond Nederland en hun bijzondere hulphonden die mensen mobiel maken. Steun aan hen is voor ons een logische aanvulling op onze doelstelling waar het gaat om het bieden van mobiliteitsoplossingen voor mensen en organisaties.”

Einstein met team XXimoDaarnaast gaat XXImo haar relaties betrekken bij gezamenlijk te voeren acties voor Hulphond Nederland. Dit met het doel om aandacht te vragen voor het werk van de stichting en om zoveel mogelijk mensen en hun families in Nederland te helpen met de inzet van een hulphond. Zo kunnen klanten via ‘Mijn XXImo’ binnenkort ook bijdragen door maandelijks een klein bedrag te doneren aan de opleiding van hulphonden.

Foto boven: Patrick Bunnik, CEO XXImo, en Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie Hulphond Nederland, tijdens de ondertekening van het contract.

Foto rechts: Einstein, hulphond in opleiding, bracht onlangs een bezoek aan enkele medewerkers van XXImo